Veel gestelde vragen aan De Website toren

Een duidelijk overzicht van alle veel gestelde vragen voor de Website Toren

Veel gestelde vragen aan de Website Toren

Veel gestelde vragen aan De Website toren

Een duidelijk overzicht van alle veel gestelde vragen voor de Website Toren

Veel gestelde vragen aan de Website Toren

Websites

In de meeste gevallen kunnen we de website binnen 2 weken opleveren. In een aantal situaties kan de oplevering vertraging opleveren, waardoor de oplevering iets langer duurt dan gepland.

– Als een .nl domeinnaam verhuisd moet worden duurt dit 1 dag, maar domeinnamen met de extensie .com hebben vaak tot 5 werkdagen nodig om te verhuizen.
– Een op maat gemaakte website die de uitstraling krijgt met uw eigen huisstijl hierin verwerkt duurt langer om te ontwerpen, omdat we aan de hand van uw logo, afbeeldingen en lettertypes een passend en herkenbaar ontwerp maken. Wij starten met onze werkzaamheden als de opstartkosten voldaan zijn.

Kijk voor meer informatie op: Websites

Vanzelfsprekend kunnen wij uw website aanpassen voor wat betreft afbeeldingen, teksten en dergelijken. Dit gebeurt tegen een vooraf afgesproken uurtarief zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij maken onze websites met WordPress. Met dit systeem kan je in twee muisklikken ieder aanpassing zelf maken. Het resultaat zie je direct op de website. Maar komt u er zelf niet uit dan staan wij altijd voor u klaar!

Kijk voor meer informatie op: Websites

Ja! Al onze websites zijn goed vindbaar via Google. Wij maken uw website zo dat zoekmachines met gemak alle belangrijke informatie kunnen vinden en opslaan, zodat uw website goed gevonden zal worden.

Kijk voor meer informatie op: Google SEO | Websites

Bij De Website toren zit u niet vast aan een contract. U kan de website na één jaar maandelijks opzeggen.

Kijk voor meer informatie op: Websites

Dat kunnen wij zeker en dat adviseren we ook want goede websiteteksten schrijven is een vak apart. Onze copywriters schrijven teksten die uw doelgroep aanspreken en de vindbaarheid op het web sterk verhogen wat resulteert in een hogere positie via Google. Neem voor een prijsindicatie contact met ons op.

Kijk voor meer informatie op: Websites

Alle websites die wij maken zijn responsive. Responsive betekent dat de website altijd goed leesbaar is een op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon. De website past zich automatisch aan naar het apparaat waarmee de website bekeken wordt. Google plaatst responsive websites altijd boven niet-responsive websites in de zoekresultaten.

Kijk voor meer informatie op: Websites

SEO en Google

Vanzelfsprekend! Wij optimaliseren uw website zodat Google de belangrijkste informatie over uw producten of diensten makkelijk kan vinden en tonen aan potentiele klanten via de zoekresultaten via Google. 70% van alle websites die nu online staan zijn niet 100% geoptimaliseerd. Door jarenlange ervaring kunnen onze SEO-experts u precies vertellen hoe zij uw website beter vindbaar kunnen maken via Google. Indien u vragen heeft over zoekmachine optimalisatie kunt u contact met ons opnemen.

Kijk voor meer informatie op: Google SEO | Websites

Vanzelfsprekend! Wij voegen altijd een Google Analytics code toe zodat we de prestaties van de website en het aantal bezoekers goed in de gaten kunnen houden zodat wij de website indien nodig kunnen aanpassen op de wensen en verwachtingen van bezoekers.

Kijk voor meer informatie op: Google SEO | Websites

Logo en huisstijl

Ja onze professionele vormgevers maken de mooiste logo’s en huisstijlen die bij u, uw bedrijf en uw doelgroep past. Van logo tot visitekaartje, briefpapier en alle denkbare reclame-uitingen voor binnen en buiten bent u bij De Website toren aan het juiste adres. Meer weten? Neem gerust contact op voor vragen of een prijsopgaaf.

Voor meer informatie kunt u contact openemen met info@websitetoren.nl of bellen naar 070 – 301 02 18

Website beveiliging & Updates

Ja dat kan zeker! Sterker nog wij zorgen er standaard voor dat er een SSL-certificaat gekoppeld wordt aan de website. Een SSL-certificaat geeft vertrouwen en geeft aan dat de website veilig is. Met een SSL-certificaat is de uitwisseling van gegevens tussen klanten en de website beveiligd. Daarnaast is een SSL-certificaat goed voor de vindbaarheid op zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google of Bing. De website wordt hoger gewaardeerd, krijgt een hogere positie in de zoekresultaten en hierdoor neemt het aantal bezoekers toe.

Kijk voor meer informatie op: Google SEO | Websites

Ja, updates voeren wij uit. Om de software en het systeem goed goed te laten werken en de beveiliging op pijl te houden zorgen wij voor updates. U hoeft hier dus zelf niets aan te doen en niets voor te betalen. Dat is de service die De Website toren u gratis biedt.

Kijk voor meer informatie op: Google SEO | Websites

Domeinnaam & Hosting

Nee hoor dat is geen probleem, maar als u een website laat maken bij De Website toren zullen wij de website verhuizen naar ons zodat wij complete controle en toegang hebben om alles tot in de puntjes te kunnen regelen voor u. Verhuizen doen wij gratis voor u, dit kost u dus niets extra’s.

Kijk voor meer informatie op: Websites

Ja, wij registreren de domeinnaam altijd op naam van de klant. U blijft dus altijd eigenaar van uw domeinnaam.

Kijk voor meer informatie op: Websites

Support

Indien u hulp nodig heeft kunt u altijd contact opnemen met ons bellen via 070 – 301 02 18 of door een e-mail te sturen naar info@websitetoren.nl. De meeste vragen beantwoorden we direct en in ieder geval binnen 1 werkdag.

Kijk voor meer informatie op: Contact

Neem contact met ons op!

 • Voer een getal tussen 1 en 25 in.
 • Gelieven de naam van het product links en de prijs rechts.
  Toegestaande bestandstypes: docx, dot, dotm, doc, pdf, txt, indd.
  Totaal bestandsgrote: 15MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: docx, dot, dotm, doc, pdf, txt, indd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
fill-2

Laat ons een bericht achter!

Uw eigen review schrijven

Uw e-mail en telefoonnummer zal niet geplaatst worden.