Professionele website op maat

Professionele website op maat voor uw bedrijf laten maken

Heeft een website nodig voor uw bedrijf of is uw bestaande website verouderd en aan vernieuwing toe? Dan bent u bij De Website toren aan het juiste adres. Wij maken websites op maat, op basis van de modernste technieken en met een actueel design. Een website van De Website toren geeft uw bedrijf een professionele uitstraling op het internet! Een website werkt pas echt als uw bezoekers ermee om kunnen gaan en aangeboden krijgen wat zij verwachten. Wij ontwerpen de website zó in dat bezoekers alle informatie gemakkelijk kunnen vinden.
Al onze websites worden responsive gebouwd, wat inhoudt dat de website zich aanpast aan de breedte van het scherm van het apparaat waarmee de website bekeken wordt. Zo krijgen uw bezoekers de beste weergave op desktop, tablet en smartphone.

Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. Daardoor kunnen wij u altijd een kwalitatief hoge website op maat garanderen.
Nadat uw website live gezet is kunt u inloggen om teksten en afbeeldingen gemakkelijk zelf aan te passen. Zo blijft u altijd baas over uw eigen website.

Meer, meer, meer!

Wij zetten de puntjes op de i. Bij De Website toren streven we altijd naar perfectie. Wij leveren alleen een website op als alle details kloppen. De details maken immers het verschil.
Naast het maken van een geweldige website zorgen wij ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt voor de meest gebruikte zoekmachine Google. Hiermee krijgt uw website een hogere positie in de zoekresultaten van Google. Uw website is hierdoor beter vindbaar voor potentiële klanten.

Onze werkwijze

Oriëntatie: Tijdens een persoonlijk gesprek met u wordt de inhoud en het doel van de website vastgesteld. Wij vragen ook naar uw wensen voor het uiterlijk van de website.
Websiteontwerp: Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp en de structuur van uw website. Op basis van alle informatie en uw voorkeuren ontwerpen wij de lay-outs van de websitepagina’s.
Ontwikkeling van de website: Als u het eens bent met het gemaakte ontwerp en de navigatiestructuur, beginnen wij met het bouwen van uw website aan de hand van het ontwerp.
Uw website online: Na uw goedkeuring zetten wij de website online en starten we de optimalisatie voor Google indien u hiervoor gekozen heeft.

Voordelen van een website laten maken door De Website toren

De voordelen van een website op maat die wij voor uw bedrijf kunnen maken zijn:

Wat zijn uw wensen?

Uiteraard kent u, uw bedrijf en uw klanten het beste. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en uw voorkeur voor stijl, vormgeving, inhoud en wat uw klanten willen.
Met deze gegevens ontwerpen wij voor u een website op maat.

Geïnteresseerd of heeft u vragen over onze op maat gemaakte websites?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag hieronder direct uw gratis op maat gemaakte website offerte aan.

Nog overtuigd worden?

Neem contact met ons op!

 • Voer een getal tussen 1 en 25 in.
 • Gelieven de naam van het product links en de prijs rechts.
  Toegestaande bestandstypes: docx, dot, dotm, doc, pdf, txt, indd.
  Totaal bestandsgrote: 15MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: docx, dot, dotm, doc, pdf, txt, indd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
fill-2

Laat ons een bericht achter!

Uw eigen review schrijven

Uw e-mail en telefoonnummer zal niet geplaatst worden.